Overslaan en naar de inhoud gaan
- Organisaties

Interface3

Alumni

07/01/2010 - 07/01/2013

Periode van de steun

50.000 €

Financiële steun

% uitgegeven

01/12/2016 - 01/12/2018

Periode van de steun

69.000 €

Financiële steun

% uitgegeven

24.0

Voltijds equivalenten

2.251.128 €

Inkomsten

Interface 3 biedt vrouwen gratis beroepsopleidingen aan die zich richten op informatica, om hen zo beter toe te leiden naar belangrijke economische sectoren. De opleidingen stellen hen in staat een doeltreffende basis te leggen die de weg vrijmaakt naar een baan in de IT-sector of naar administratieve en commerciële functies waar veel informatica bij komt kijken.

Interface 3

Uitdagingen

Online tools introduceren (serious game, video, animatietools enz.) die nieuwe types van leerprocessen mogelijk maken, met meer autonomie.

Het aantal contacturen (dus met de docent aanwezig) verminderen in de lange opleidingen door e-learning lesuren te integreren.

Het informatiebeheer en de sturingstools verbeteren.

Plan van aanpak

  • Beheerregels opstellen en de procedures en boordtabellen verbeteren in het informatiebeheersysteem (lopend).

"Het VP-fonds stelde ons in staat om eerst de managementprocessen en -tools van onze organisatie te verbeteren, alsook onze communicatiestrategie met begunstigden en werkgevers. Dankzij de tweede steun kunnen we werken aan de verbetering van onze trainingsproducten en onze capaciteit om te innoveren. Het is onverwacht om de steun van externe expertise te ontvangen om structureel de kwaliteit van ons werk en onze maatschappelijke impact te versterken." Laure Lemaire (Directrice)